Az MTK korosztályos csapatai edzettek Gyulán

Fotó: Rusznyák Csaba

Az MTK labdarúgócsapatának öt korosztályos együttese érkezett Gyulára, hogy az Id. Christián László Városi Sporttelepen készüljön fel a következő szezon küzdelmeire. Az U10-es, U11-es, U12-es U13-as és U14-es gárdák egy hétig tréningeztek a fürdővárosban.

Ahogy azt Moskovits Gábor szekcióvezető elmondta, a fővárosi klub kiváló kapcsolatot ápol a gyulai egyesülettel, így esett a választás a fürdővárosi edzőtáborra. A nagy múltú együttes öt korosztályos csapata vette birtokba a gyulai pályát, a huszonháromszoros magyar bajnok egyesület 11 fős szakmai stábbal és közel száz ifjú labdarúgóval a fedélzeten érkezett  érkezett Gyulára.

– Az MTK ifjú labdarúgói napi két edzéssel készülnek a következő szezonra. A tréningek mellett az edzőmérkőzésekre is nagy hangsúlyt fektetünk, így a Gyulasport  NKft. és a Szeged-Grosics Akadémia utánpótlás-csapataival is összemértük erőnket – ismertette.

Moskovits Gábor kiemelte a budapesti egyesület játékosainak az edzések mellett városnézésre és pihenésre is jutott idejük, így a Gyulai Várfürdőbe is ellátogattak.

(Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos)