Hazai győzelmével került közelebb a bajnoki aranyhoz az U17-es futsalcsapat

Gyulasport NKft.–Berényi Gyermek FC 6-0 (4-0)

A Békés megyei U17-es futsalbajnokságban szereplő Gyulasport NKft. korosztályos csapata a Berényi Gyermek FC együttesét fogadta május 5-én. A Petri Barnabás irányította együttes az alapszakasz bajnokaként várta legnagyobb riválisát.

Fotó: Rusznyák Csaba

Gyulasport NKft.: Zsilák Máté, Ottlakán Zsombor, Kiss Tamás, Zsilák Mátyás és Varga Norbert. Csere: Herczeg Levente, Havas Máté és Guti László. Edző: Petri Barnabás.

A hazai gárda nagy fölénnyel nyerte a bajnokság alapszakaszának küzdelmeit. Petri Barnabás gárdája mind a tíz mérkőzését megnyerte, emellett a legtöbb rúgott góllal és a legkevesebb kapott találattal zárta a sorozatot.

A mezőberényi együttes az alapszakasz ezüstérmeseként érkezett a találkozóra, a vendégcsapat a bajnokság végső győzelméért lépett a pályára gyulai riválisa ellen.

A hazai gárda azonnal letámadta ellenfelét, ezzel és kemény védekezésével már az elején átvette a játék irányítását. Az első percek pontatlansága után a gyulaiak hamar megtalálták a helyes utat, a 8. percben pedig a vezetést is megszerezték. Varga Norbert találata után felpörgette játékát a fürdővárosi együttes, aminek köszönhetően négygólos gyulai előnnyel vonultak a csapatok a pihenőre.

A folytatásban sem vett vissza lendületéből a gyulai gárda, végig magabiztosan focizva győzte le riválisát, így a felsőház éléről várhatja a folytatást.

Gólszerzők: Zsilák Mátyás 3, Ottlakán Zsombor 2 és Varga Norbert.

– Sok pontatlan megoldással kezdtük a találkozót, de volt egy tízperces időszak, amikor fel tudtuk pörgetni játékunkat, és gólokat tudtunk szerezni. A csapatnak magabiztos játékkal sikerült bebiztosítania a győzelmet – értékelt Petri Barnabás.

További képeket itt találsz!

(Gyulai Hírlap)