Körösladányban gyűjtötte be bajnoki címét az U17-es futsalcsapat

Körösladányi MSK–Gyulasport NKft. 3-6 (2-4)

A Békés megyei U17-es futsalbajnokságban szereplő Gyulasport NKft. korosztályos csapata a Körösladányi MSK együtteséhez utazott május 17-én. A Petri Barnabás irányította együttes egy győzelemre állt a bajnoki cím megszerzésétől.

Fotó: Rusznyák Csaba

Gyulasport NKft.: Zsilák Máté, Ottlakán Zsombor, Herczeg Levente, Zsilák Mátyás és Takács Zsolt. Csere: Barna Ádám és Guti László.

A fürdővárosi gárda az alapszakasz bajnokaként érkezett a felsőházi rájátszás küzdelmeire. Petri Barnabás együttese az elmúlt fordulóba mezőberényi riválisát lépte át, így magabiztosan várta a körösladányi találkozót.

A vendégcsapat lendületesen érkezett a találkozóra, az 5. percben meg is szerezte első gólját. A hazai gárda a vezető találatra még válaszolni tudott, ám a folytatásban már lemaradt riválisától. A gyulai együttes sorra vezette támadásait, amelyekből hat találatot helyezett a hazai kapuba. A fürdővárosi együttes magabiztosan gyűjtötte be győzelmét, amellyel behozhatatlan előnyre tett szert a tabella élén.

Gyulai gólok: Zsilák Mátyás 4, Takács Zsolt és Barna Ádám.

A Gyulasport NKft. hat győzelemmel és egy döntetlennel gyűjtötte be bajnoki címét. A fürdővárosi gárda aranyérme mellett egy egyéni elismerést is bezsebelhet, hiszen Zsilák Mátyás toronymagasan áll a gólvadászokat rangsoroló lista élén.

(Gyulai Hírlap)