Dupla győzelem után várja riválisát a Sajben-csapat

A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata az OKányi KSK együttesét fogadja május 7-én

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásának 7. fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata az Okányi KSK együttesét fogadja május 7-én. A fürdővárosi együttes két megnyert idegenbeli találkozó után várja aktuális riválisát.

A fürdővárosi gárda az előző fordulóban a Szarvasi FC gárdáját lépte át 1-4-es eredménnyel, egy etappal korábban pedig a Nagyszénás SE ellen győzött 0-3-as arányban. A gyulai csapat a hat megszerzett pontjával leszakította magáról üldözőit, így az ezüstérem első számú várományosává lépett elő.

A fiatal gyulai alakulat a folytatásban az Okányi KSK együttesét látja vendégül az Id. Christián László Városi Sporttelepen. A fürdővárosi gárda nem őriz szép emlékeket a riválisa elleni csatákról, hiszen az alapszakaszban kétszer is vereséget szenvedett ellenfelétől, a felsőházban pedig gólnélküli döntetlennel végződött folytatták a felek.

Sajben Gábor vezetőedző a mérkőzés előtt elmondta, a fiatal gárda már semmiképp sem szeretné kiengedni a kezéből az ezüstérmet, amelyhez elengedhetetlen, hogy legyőzze hazai pályán az okányi csapatot.

– Remélem, hogy tudunk tanulni az okányi gárda elleni mérkőzések eddigi hibáiból. Mindenképpen kiváló hangulatban megyünk bele ebbe a fontos meccsbe, semmiképp nem szeretnénk visszavenni a tempóból, amibe újra belekerültünk. Lesz néhány visszatérőnk is, persze, amíg hétről-hétre olyan fiatalokat tudunk bedobni a mélyvízbe, mint a hétvégén debütáló 17 éves Vágási Tamás vagy a 16 esztendősen bemutatkozó Zsilák Mátyás, addig minden csak bizakodásra ad okot – tette hozzá.

A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata 17 órakor néz szembe az Okányi KSK együttesével az Id. Christián László Városi Sporttelepen.

(Gyulai Hírlap)