Utolsó hazai mérkőzésére készül a gyulai kézilabdacsapat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Az NB II.-es női kézilabda-bajnokság soros fordulójában a CZ-Gyulasport NKft. együttese a Bácsalmási PVSE csapatát fogadja május 14-én. Zöldi-Tóth Katalin gárdája a bajnoki küzdelemsorozat utolsó hazai mérkőzésén néz szembe ezüstérmes helyen álló riválisával.

A CZ-Gyulasport NKft. csapata az előző fordulóban a K. Szeged SE ellen gyűjtötte be tizennegyedik győzelmét, amellyel a tabella negyedik helyén áll, két pontra lemaradva a harmadik pozícióban álló riválisától. A fürdővárosi gárda a soros etapban a második helyen álló Bácsalmási PVSE együttesét látja vendégül. A két csapat az őszi szezonban is találkozott egymással, akkor a Bács-Kiskun megyei szurkolók örülhettek a győzelemért járó pontoknak.

A hétvégi derbi azért is lesz fontos a gárda és a szurkolók számára, mert Papné Lukoviczki Beáta és Csapó-Kovács Hajnalka utolsó alkalommal lép pályára a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban, mindketten befejezik aktív játékos pályafutásukat.

Zöldi-Tóth Katalin elmondta, a csapat nagyon várja a mérkőzést, hiszen győzelemmel szeretne elbúcsúzni a hazai szurkolóktól.

– Nagyon várjuk a mérkőzést és szeretnénk egy jó mérkőzést játszani. Két játékosnak is ez lesz az utolsó hazai mérkőzése, őket is szeretnénk győzelemmel búcsúztatni! Mindig azt mondom a lányoknak, hogy élvezzék a játékot, szombaton sem fogok többet elvárni tőlük, ezt görcsösen túlakarva nem lehet – tette hozzá Zöldi-Tóth Katalin.

A CZ-Gyulasport NKft. csapata 15 óra 30 perckor kezdi meg mérkőzését bácsalmási riválisával.

(Gyulai Hírlap)

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük