home

U14-esek Szegeden meccseltek

 

 

 

U14-es Fiú kosár csapatunk Szegeden szerepelt a hétvégén ahol a Hódmezővásárhely és a Szeged korosztályos csapata volt az ellenfél.

 

  1. meccs:

Hódmezővásárhely ellen a  tisztes helytállás volt a cél a csapat jól küzdött de nem tudtunk mit kezdeni az egész pályás letámadás ellen, ezen kívül a dobásoknál pontatlanok voltunk sokszor. Mátyási Zsombor 17 , Cseman Attila 14 pontot szerzett.

Eredmény: 105-62 a Hómezővásárhely javára

  1. meccs: A Szeged ellen szorosabb meccset játszottunk ám itt is a dobó hatékonyságunkkal akadtak gondok. 85-59 re alul maradtunk.

 

 

Tájékoztatott: László Julianna edző


U-11es Vidrák hétvégéje

 

 

U11 bajnokság VII.forduló eredmények, helyszín: Mezőberény
Időpont: 2017.04.01. Szombat 
1. mérkőzés:
Mezőberény KK U11- Gyulai Vidrák U11 98:39 (20:15, 29:4, félidő büntető 7:4, 18:6, 24:10)
2. mérkőzés:
Gyulai Vidrák – Karcagi SE Farkasok 52:45 (18:9, 6:15, félidő büntető: 5:5, 13:6, 10:10)

Csapat: Schiffert Boldizsár, Schneider Blanka, Matuz Benjamin, Matuz Barnabás, Hódos Nándor, Tamás Gergő, Beleznai Levente, Árgyelán Krisztián, Patkás Zsolt, Nagy Levente, Matus Arnold
Mezőberénybe utaztunk ezen a hétvégén, ahol egy igen kis tornacsarnokban(normál pálya harmada) kellett megküzdeni az ellenféllel. Sajnos a kis pálya a házigazdáknak kedvezett, így már az első negyedben hátrányba kerültünk, amit a második negyed játékosai jelentősen növeltek rossz védekezésükkel. A második félidőben sem sikerült a játékba fejlődni és végül egy igen súlyos vereséget szenvedtünk. A vereség után egyből következett a második mérkőzés a Karcagi Farkasokkal, a játék valamelyest javult, és védekezésben is javultunk. A félidőben 29:29-es állással fordultunk fej-fej mellett, a haramadik negyedben 7 pontos előnyre tettünk szert, amit az utolsó negyedben is sikerült tartani, így kerültünk ki győztesként. 
Összességben egy erős fordulón vagyunk túl, sok hibával játszottunk, amiből tanulnunk kell!
Mindenkinek gratulálok!
Hajrá Gyula! Hajrá Gyulai Vidrák!


Egy győzelem ,egy vereség a vidrák mérlege


1. mérkőzés:
Békéscsabai KK vegyes "A" - Gyulai Vidrák 43:34 (15:8, 8:10, félidő büntető 4:7, 14:2, 2:7)
2. mérkőzés:
Gyulai Vidrák - Vásárhelyi Villámok fiú 47:36 (15:3, 6:13, félidő büntető: 5:2, 11:4, 10:14)

Békéscsabára utazott a csapat ezen a hétvégén.
Az első mérkőzésen a hazaiakkal mérkőztünk meg, az ellenfél komoly játékerőt képviselt szoros küzdelem alakult ki. Az első negyedet 7 ponttal buktunk, a második sor játékosai viszont 2 pontot hoztak be a különbségen. A félidőben a büntető párbajban jól teljesítettünk tíz játékosból heten bedobták, így csak 2 pont hátránnyal kezdtük a harmadik negyedet. A harmadik negyedet nagyon elveszítettük, sajnos az ellenfél 12-es számú játékosát nem tudtuk megfogni, így sok pontot dobott nekünk. A negyedik negyedben viszont mi léptünk esélyesként a pályára, azonban körülbelül 40 pontot hagytunk a pályán, mert nem tudtunk pontot szerezni a helyzeteinkből. 
A második mérkőzésen a Hódmezővásárhelyi Villámokkal találkoztunk, az első mérkőzés fáradtsága azonban nem látszott a csapaton, így az első negyedben 12 ponttal elhúztunk, és ezt a különbséget további negyedekben tartottuk.
Összességben az első mérkőzést sajnálom nagyon, mert ha bemennek a dobások az utolsó negyedben akkor megvan a győzelem. A második mérkőzésen a fáradtsághoz képest jól teljesítettünk.

Tájékoztatott: Marschal Ákos


Kétszer nyertek Vidrák

 

 

"U11 bajnokság III.forduló eredmények, helyszín: Szeged, Karolina Ált.Isk. Időpont: 2016.12.11. Vasárnap

Marschal Ákos beszámolója:

  1. mérkőzés: Gyulai Vidrák - Szeged KE Rózsaszín Párducok leány 50:20 (16:6, 6:8, félidő büntető 1:3, 20:4, 8:2) 2. mérkőzés: Szeged KE Tabán leány - Gyulai Vidrák 22:27 (5:6, 6:7, félidő büntető: 2:1, 7:4, 4:10) A csapat Szegedre utazott ezen a hétvégén és két győzelemmel tértünk haza. Az első mérkőzésen a Rózsaszín párducokkal mérkőztünk meg ahol már megint rögtön az elején megmutattuk, hogy ki az esélyesebb a győzelemre, ezt a csapat rendkívül jó védekezésének és a csapatjátéknak köszönhettük. A mérkőzés további részében nagy iram volt a jellemző, ahol könnyĹą kosarakat szereztünk gyors indításokkal. A végeredménnyel elégedettek lehetünk.
  2. A második mérkőzésen a szegedi Tabán leány csapatával pattogtattunk. Az ellenfél jó erőket vonultatott fel, szinte minden poszton magassági fölényük volt és ugyebár ők még egy mérkőzést tudtak is pihenni. A negyedekben fej-fej melletti küzdelem zajlott a két csapat között, a félidőben 11:13 volt az állás. A második félidőre kicsit módosítottam a felálláson a végére tartogatva az erőket, így a harmadik negyedet 18:17-re fordította az ellenfél, ám a negyedik negyedben több jó egyéni teljesítmény, villanásnak köszönhetően visszavettük a vezetést. Az ellenfél edzője időkérésekkel próbálta rendezni csapatát, a lendületet nem törte meg tovább dobtuk a kosarakat, így beállítva a 22:27-es végeredményt! A mérkőzés kimondottan jó kosárlabdát hozott, szemet gyönyörködtető mozzanatokkal. Mindenkinek gratulálok! Hajrá Gyula! Hajrá Gyulai Vidrák!"


Junior csapatunk kiütötte a Kiskunfélegyházát

Gyulai SI - Félegyházi TSI 83-36 (21-14, 31-6, 13-8, 18-8)

K: Krisztián Szénási 8/3, Misó Váczi 34/12, Roland Oláh 13/3, Schriffert Balázs 16, Gergő Gyepes 4
Cs: Áron Váraljai 4, Kristóf Szokolyai, Edmond Bondár 2, Dani Tar 2, Ferenc Fierpasz

Hajdú Zoltán edző értékelése:

A mai napon nem volt egy súlycsoportban a két csapat, gyorsabban és pontosabban játszó brigádunk megérdemelten nyert ekkora különbséggel is a kiskunfélegyházi fiatalok ellen. A második félidőben több játéklehetőséget kaptak a serdülő csapat tagjai, szépen helytálltak ők is! Köszönjük a kilátogatóknak a biztatást, az őszi szezon hazai meccsei ezzel a junior korosztálynál véget értek! Idegenben két meccsünk lesz még a naptári évben, Kiskunfélegyházán és Hódmezővásárhelyen.

Továbbra is hajrá Gyula!


top