Nagy csatákat láthatsz a Pálfy Árpád Kupán

Fotó: Rusznyák Csaba

A Pálfy Árpád Kupa amatőr-teremlabdarúgóbajnokság 2. és 3. fordulóját rendezik meg január 11-én. Mutatjuk a teremfutball fürdővárosi ligájának párosításait.

Az első fordulóban az El Finito-Magyarvárosi Söröző szoros párharcot nyert meg a Kroácia-Zágráb együttese ellen, a Kórház sima mérkőzésen maradt alul a CelerAct gárdája ellen, a Közüzem pedig kétgólos sikert aratott a Kövizig-Fuszek csapata ellen. A soros fordulóban a címvédő El Finito-Magyarvárosi Söröző a kilenc góllal kezdő CelerAct gárdájával találkozik, a Közüzem a Kórház csapatával találkozik, a Kroácia-Zágráb pedig az új belépő Futizo Kft. csapatával ellen javíthat eddigi eredményén.

A 2. forduló párosítása: Közüzem–Kórház 8 óra, El-Finito-Magyarvárosi Söröző– CelerAct 8 óra 50 perc és Kroácia-Zágráb–Futizo Kft. 9 óra 40 perc.

A 3. forduló párosítása: CelerAct–Kövizig-Fuszek 10 óra 30 perc, Kroácia-Zágráb–Kórház 11 óra 20 perc és Futizo Kft.– El-Finito-Magyarvárosi Söröző 12 óra 10 perc.

A tabella állása: 1. CelerAct 3 pont, 2. Közüzem 3 pont, 3. El-Finito-Magyarvárosi Söröző 3 pont, 4. Kroácia-Zágráb 0 pont, 5. Kövizig-Fuszek 0 pont, 6. Kórház 0 pont és Futizo Kft. 0 pont.

(Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos)