Gyulai győzelem a XXVII. Labdarúgó Farsang Kupán

Fotó: Gyulasport NKft.

A Gyulasport NKft. korosztályos csapata nyerte a február 8-i XXVII. Labdarúgó Farsang Kupát. Az utánpótlás-seregszemlének a mezőberényi Molnár Miklós Sportcsarnok adott otthont.

A tíz csapattal elrajtoló kupán a Szanda Focisuli, a Gyomaendrődi GYLE, a Szeghalmi FC, A Köröstarcsa, a Sárréti LE, a Grosics Akadémia, valamint a Körösladány és a Mezőberény két csapata vett részt. Az együttesek két csoportban kezdték meg a küzdelmeket, majd a helyosztókkal folytatódott a torna.

A Berényi Gyermek FC Utánpótlás Nevelő Egyesület, a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium, valamint a Mezőberényi Gyermekfoci Alapítvány közös megmérettetésén a gyulai együttes minden mérkőzését fölénnyel nyerte meg, így megérdemelten vihette haza a torna serlegét. 

Fotó: Gyulasport NKft.

A szervezők a csapatok mellett az egyéni legjobbakat is díjazták. A torna legjobb játékosa a gyulai Mészáros Ábel lett, a legjobb kapusnak a szolnoki Sebők Leventét választották, a kupa gólkirályi címét pedig a szolnoki Mohi Marcell érdemelte ki.

A torna végeredménye: 1. Gyulasport NKft., 2. Szanda Focisuli Szolnok és 3. Sárréti LE Szeghalom.

A Gyulasport NKft. U9-es csapatának tagjai: Mészáros ÁbelBíró KendeDeák HunorResetár SzilárdSzlancsik ZalánZsittyán DávidVörös Domokos és Bányai Mihály.