Izgalmas kézilabdacsaták az emlékezés jegyében

Idén is a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnok adott otthont a Mahler Brigitta Kézilabda Emléktornának augusztus 30-án. A fürdővárosi kézilabdatársadalom izgalmas mérkőzésekkel emlékezett meg a fiatalon elhunyt beállósról.

A Mahler Brigitta Kézilabda Emléktornán idén is négy csapat lépett pályára. Zöldi-Tóth Katalin gárdája a Csorvási SK, a Gyomaendrődi NKSE és a K. Szeged SE ellen vette fel a küzdelmet.

Ahogy azt Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabdaszakágának technikai vezetője elmondta, színvonalas, kemény összecsapásokat láthattak a szurkolók. A pillanatnyi forma döntötte el a mérkőzések eredményeinek alakulását.

 – Az utolsó mérkőzésére a gyulai csapat a K. Szeged gárdája ellen úgy lépett pályára, hogy egy egygólos győzelemmel is tornagyőztesként fejezhették volna be a tornát. A körbeverések miatt vereségükkel azonban a negyedik helyen végeztek – tette hozzá.

Zöldi-Tóth Katalin kiemelte, összességében nagyon hasznos mérkőzéseket játszott csapata, hiszen minden találkozó lehetőséget nyújtott a gyakorlásra.  

– A tornán le tudtam mérni, hol tart a csapat. Van még mit csiszolni a játékon. hiszen sok új játékos érkezett a keretbe. A lányok vevők a munkára, ezért bizakodva nézzük előre. Nekünk építkezni kell, ami hosszú folyamat lesz, azt gondolom nem kell sietni, mert van időnk – értékelt a vezetőedző.

Gyulai eredmények: Gyomaendrődi NKSE–Corner-Gyulasport NKft. 23-22 (13-12), Corner-Gyulasport NKft.–Csorvási SK 17-12 (9-8) és K. Szeged SE–Corner-Gyulasport NKft. 21-14 (9-9).

A torna végeredménye: 1. K. Szeged SE 5 pont, 2. Csorvási SK 3 pont, 3. Gyomaendrődi NKSE 2 pont, 4. Corner-Gyulasport NKft. 2 pont.

A torna legjobb mezőnyjátékosa: Besenyi Napsugár (K.Szeged SE) Legjobb kapus: Mike Mária (Csorvás SK).

(Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos)

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük