Bácsalmási riválisa ellen maradna a dobogón a gyulai kézicsapat

A Corner-Gyulasport NKft. együttese a Bácsalmási PVSE gárdáját fogadja november 7-én

Fotó: Rusznyák Csaba

Az NB II.-es női kézilabda-bajnokság 7. fordulójában a Corner-Gyulasport NKft. csapata a Bácsalmási PVSE együttesét látja vendégül november 7-én. Zöldi-Tóth Katalin gárdája a Bács-Kiskun megyei rivális ellen tartaná meg ezüstérmes helyét.

A gyulai csapat magabiztos győzelemmel mehetett egyhetes pihenőjére, míg soros ellenfele hosszabb kihagyás után érkezik a fürdővárosi arénába. Zöldi-Tóth Katalin együttese számára létfontosságú a győzelemért járó pontok megszerzése, hiszen pontazonossággal áll hódmezővásárhelyi riválisával a tabella második helyén.

A fürdővárosi gárda csapategységén kívül a tűzerejében is bízhat. A gólvadászokat rangsoroló listán Hős Kata 32 találattal áll a legjobb tíz játékos között, Csapó Hajnalka 23, míg Papné Lukoviczki Beáta 21 gólt tett a közösbe.

– Egy meccs nélküli hétvége után nagyon várjuk, hogy újra pályára lépjünk. Sajnos szurkolók nélkül kell szembenéznünk ellenfelünkkel, de minden meg fogunk tenni a két pont itthon tartása érdekében. A csapat teljes gőzzel készül a találkozóra, nagyon várjuk, hogy újra a pályán lehessünk – mondta előzetesen Zöldi-Tóth Katalin.

A Corner-Gyulasport NKft. hazai mérkőzéseit a járványhelyzet miatt zárt kapuk mögött rendezik meg, de lapunk hasábjain továbbra is nyomon követhetik a szurkolók a csapat bajnoki eredményeit.

(Gyulai Hírlap)