Nézők nélkül robognak tovább a kosárcsapatok

A Magyar Kosárlabda Szövetség elnöksége november 10-én online ülést tartott, amelyen a járvány terjedése elleni kormányzati intézkedésekkel összhangban módosította a sportág készültségi szintjeit – olvasható a hunbasket.hu oldalon.

Mint írták, a kosárlabda-sportrendezvények kizárólag nézők kizárásával tarthatók meg, a készültségi szintek a „zöld (mérkőzés és edzés csak nézők kizárásával rendezhető)” fokozatra változnak.

Hozzátették, a zárt kapus kosárlabda-mérkőzéseken – a szövetség honlapján korábban közzétett irányelvekben rögzítettek szerint – kizárólag az meghatározott és előre bejelentett személyek lehetnek jelen.

Pókász Endre, a Magyar Kosárlabda Szövetség sajtófőnöke kérdésünkre elmondta, a 2020/2021-es szezon valamennyi korosztályában folytatódnak a bajnoki küzdelmek.

A döntés érinti a Gyulai Color KE és a Gyulasport NKft. csapatait is, így a fürdővárosi együttesek is tovább folytathatják az őszi szezont. A Gyulasport NKft. vezetése a kialakult járványhelyzet miatt a hazai mérkőzéseket eddig is zárt kapuk mögött rendezte meg.

Lapunk hasábjain továbbra is nyomon követhetik a szurkolók a csapatok bajnoki eredményeit.

(Gyulai Hírlap)

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük