Megszakadt az U17-es csapat veretlenségi sorozata

Gyulasport NKft.–Mercedes KLC 2-3 (2-3)

Az U17-es labdarúgó-bajnokság dél-keleti csoportjában szereplő Gyulasport NKft. csapata a Mercedes KLC együttesét fogadta március 28-án. Petri Barnabás gárdája egy hódmezővásárhelyi döntetlen után fogadta a dobogóra vágyó kecskeméti riválisát.

Fotó: Rusznyák Csaba

A fürdővárosi együttes a tabella középcsapataként várta ellenfelét, amely gárda a bajnokság negyedik helyéről érkezett a találkozóra. A gyulai csapat hullámzó teljesítmény után lépett pályára kecskeméti riválisa ellen, hiszen előbb hazai pályán győzte le magabiztosan a Sárréti Gyöngyhalász SE együttesét, majd 1-1-es döntetlent ért el a Hódmezővásárhelyi FC otthonában.

Petri Barnabás együttese mindenképpen szerette volna begyűjteni a győzelemért járó pontokat, hiszen csupán négy pont választotta el a tabellán aktuális riválisától.

A találkozót azonban a vendégcsapat kezdte jobban, már a 8. percben betalált a gyulai kapuba. A folytatásban is a kecskeméti gárda maradt lendületben, a 10. percben kettőre növelte előnyét. A gyulai alakulat hamar összekapta magát, több alkalommal is esélyt teremtett a szépítő találat megszerzésére. A 22. percben már nem hibázott a fürdővárosi gárda, Zsilák Mátyás labdája talált utat a vendég kapuba. 1-2.

A vendégcsapat a 23. percben ismét ellépett riválisától, ám Kiss Tamás a 33. percben egygólosra csökkentette a kecskeméti előnyt. 2-3.

A második játékrészben mindkét együttes felpörgette játékát, igazi presztízsmérkőzés kerekedett a találkozóból. A játékban kiváló teljesítményt nyújtó fürdővárosi csapat a kapu előtt rendre rossz döntéseket hozott, így nem tudta utolérni magasabban jegyzett ellenfelét.

– Két nehéz mérkőzésen vagyunk túl, egyik találkozón sem volt könnyű dolgunk. Az ellenfeleink mindkétszer rendesen megdolgoztattak minket. Jobban játszottunk múlthéten is illetve most hétvégén is ellenfelünknél, de sajnos egyik találkozón sem tudtuk begyűjteni a három pontot. Játékban jót mutattunk, de ilyen a foci, be kell rúgni a helyzeteket. A jövőben a befejezésre és a koncentrációra jobban kell oda figyelnünk, de a hozzáállással és az akarattal meg vagyok elégedve – értékelt Petri Barnabás.

A Gyulasport NKft. U17-es csapata egy nyolc mérkőzés óta tartó hazai veretlenséget veszítette el kecskeméti riválisa ellen. A korosztályos gárda a következő fordulóban az M-Foci Kft. csapata ellen lép pályára.

Képgaléria ezen a linken látható.

(Gyulai Hírlap)

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük