Kiütéses győzelemmel menetel a bajnoki címért az U19-es futsalcsapat

Berényi Gyermek FC–Gyulasport NKft. 2-13

A Gyulasport NKft. megyei U19-es futsalbajnokságban szereplő korosztályos csapata a Berényi Gyermek FC együtteséhez utazott május 17-én. A Szabó Attila irányította együttes a bajnoki címért folyó harcban szeretett volna előnyben maradni.

Fotó: Rusznyák Csaba

Gyulasport NKft.: Borbáth Norbert, Máté Tamás,Szabó Máté, Boros Tamás és Kocsis Bence. Csere: Balázs Máté, Kurta Barnabás, Oszlács Márton, Magyar Gergő és Bíró Bence. Edző: Szabó Attila.

A gyulai gárda az alapszakasz 5. helyén kvalifikálta magát a felsőházi rájátszás küzdelmeire. Szabó Attila alakulata két győzelemmel a birtokában érkezett a mezőberényi arénába.

A hazai gárda kezdte góllal a mérkőzést, amire a 18. percben érkezett gyulai válasz. A mezőberényi együttes a 19. percben ismét megszerezte a vezetést, ám a vendégcsapat még ugyanabban a percben kiegyenlítette a találkozó állását. 2-2.

A fordulás után a berényiek már nem tudták feltartóztatni a fürdővárosi rohamokat. Szabó Attila együttese futószalagon szállított a találatokat, így tette kiütésessé a találkozót.

Gyulai gólszerzők: Bíró Bence 4, Kocsis Bence 3, Balázs Máté 2, Máté TamásBoros TamásMagyar Gergő és Oszlács Márton.

A Gyulasport NKft. U19-es csapata a tabella éléről várhatja a bajnokság folytatását.

(Gyulai Hírlap)