Nyitóértekezletet tartott a Gyulasport NKft. Körzeti Központ

Megtartotta 2021/2020-as nyitóértekezletét a Gyulasport NKft. Körzeti Központ augusztus 26-án. Az eseményen a körzethez tartozó tizenkét klub képviselője ült asztalhoz, hogy átbeszéljék a közeljövő eseményeit és a körzeti központ feladatait.

A megbeszélést Kertes István, a Gyulasport NKft. ügyvezető igazgatója vezette, az eseményt Kovács Henrik, a Gyulasport NKft. Körzeti Központ szakmai vezetője és Nagyné Bódi Katalin operatív vezető koordinálta.

A Gyulasport NKft. bemutatásával induló értekezleten a körzet 12 egyesületének képviselője szakmai bemutatkozásokat hallgathatott meg, megismerhette Békés megye körzeteinek beosztását, a körzeti központok feladatait, az azokkal szemben támasztott elvárásokat és a jövőt érintő célkitűzéseit.

Kertes István beszámolójából kisderült, hogy a Gyulasport NKft. Körzeti Központhoz a Gyula és Környéke GYSE, a Sarkadi KLE, a Kétegyházi SE, az Elek USE, a Medgyesegyháza SE, a Sárréti LE, az Okány KSK, a Szeghalmi FC, a Sárréti Gyöngyhalász SE, a Szabadkígyósi SZSC és Kunágota TE egyesületei tartoznak.

A szakemberek az értekezlet második részében a Bozsik Egyesületi Program 2021/2020-es évéről kaptak információkat. A szervezők betekintést nyújtottak a szervezetek képviselőinek a Bozsik Program működésébe, a program céljaiba és a tornák lebonyolításának menetébe.

A szakemberek kijelölték a Bozsik-torna Gyulasport NKft. Körzeti Központjának eseményeit, a tornák szabályait, megbeszélték a közös munka irányát és menetét. A beszámolóból kiderült, hogy a Gyulasport NKft. Körzeti Központ szeptember 11-től egészen december 1-ig nyújt versenyzési lehetőséget a Bozsik-prgramban szereplő egyesületek U 7-es, U9-es és U11-es korosztályainak.

Az értekezlet utolsó részében a vezetők a körzeti központ kiválasztási folyamatának lépéseit és céljait tárgyalták át.