Fölényesen nyerte első bajnoki mérkőzését a Zöldi-Tóth-csapat

CZ-Gyulasport NKft.–XVI. Ker. NKSE 47-23 (20-9)

A CZ-Gyulasport NKft. kézilabdacsapata az NB II.-es bajnokság első fordulójában a XVI. Ker KMSE együttesét fogadta szeptember 18-án. A fürdővárosi gárda az eddig ismeretlen erejű fővárosi riválisával találkozott a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

Fotó: Gyulai Hírlap –Rusznyák Csaba

CZ-Gyulasport NKft.: Antal X., Nagy P. (4), Laurinyecz E., Csapó Kovács H. (4), Volent L. (4/2), Milyó A. (6), Hős K.(6/2). Csere: Makoviczki F., Szabó K. (8), Kovács K. (1), Lukács N. (2/1), Farkasinszki D.(2), Ladics V.(9), Németh Cs., Anderlik A. és Vozár M (1). Vezetőedző: Zöldi-Tóth Katalin.

A mérkőzés megkezdése előtt a Gyulasport NKft. ünnepélyes keretek között búcsúztatta el az aktív játékosi pályafutását befejező Dr. Bányainé Szabó Renátát.

A gyulai gárda az eddig ismeretlen erejű riválisát fogadta a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. A fővárosi alakulat szerezte a mérkőzés első találatát, ám a gyors labdajáratással és mozgással operáló hazai csapat azonnal átvette a játék irányítását. A Zöldi-Tóth Katalin vezette együttes a a 10. percben már 6-3-as vezetésre tette szert, a félidőt pedig már tetemes előnnyel zárta.

A fordulás után sem változott a játék képe, a Ladics Vivien és Szabó Kamilla fémjelezte gyulai együttes fokozatosan lépett el ellenfelétől. A hazai gárda győzelme nem volt kérdéses, csupán az különbség volt kérdéses.

– Szabó Renáta búcsúztatása  kicsit megfogta a csapatot, plusz nagyon régen játszottunk nézők előtt, ez látszott az első öt percben.  Ez a mérkőzés arra volt jó,  hogy gyakoroljunk, ennek a célnak tökéletesen megfelelő volt. A védekezés nagyon nem volt az, amit én szeretnék, de örülök  a két beállós játékának,  mert sokat dolgozom velük,  hogy jobbak legyenek. Gratulálok a csapatnak, de ebből a meccsből következtetést nem szabad levonni,  dolgozni kell tovább, hogy elérjük a célunkat – értékelt Zöldi-Tóth Katalin.

A CZ-Gyulasport NKft. csapata győzelemmel kezdte a bajnokság 2021/2022-es idényét. A fürdővárosi gárda a következő körben a kiválóan ismert Csorvási SK ellen lép pályára.

További képeket itt találsz.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük