A CZ-Gyulasport NKft. együttese a Mezőtúri AFC-SYNGENTA gárdáját látja vendégül november 20-án

A CZ-Gyulasport NKft. kézilabdacsapata az NB II.-es bajnokság soros fordulójában a Mezőtúri AFC-SYNGENTA együttesét látja vendégül november 20-án. A fürdővárosi gárda felszabadult játékkal zsebelné be bajnoki pontjait.

A fürdővárosi gárda egy szegedi vereséggel a tarsolyában várja riválisát, míg a mezőtúri gárda Deszken hagyta bajnoki pontjait. A vendég együttes a tabella alsó harmadából érkezik a találkozóra, Zöldi-Tóth Katalin alakulat pedig a hatodik pozícióból várja ellenfelét.

Zöldi-Tóth Katalin a mérkőzés előtt elmondta, az elmúlt fordulóban nem úgy sikerült a csapat számra, mint azt eltervezte, ezért most mindenképpen javítania kell teljesítményén.

–  Azt gondolom, hogy nem kell rágörcsölni erre a mérkőzésre. A játékosoknak minden percét élvezniük kell, amikor pályára léphetnek, ebben a felfogásban kellene minden mérkőzésre kimenni. Azt csinálhatnak, amit szeretnek, élvezni kell és felszabadultan játszani – mondta a gyulai vezetőedző.

A CZ-Gyulasport NKft. csapata 18 órakor kezdi meg soros bajnokiját. A mérkőzés előtt az ifjúsági együttes a mezőtúri egyesület korosztályos gárdája ellen lép pályára 15 óra 30 perckor.