Korosztályos ezüst Szentesről

Palánkos torna néven rendeztek korosztályos futsaltornát december 20-án Szentesen. Az U10-es csapatok számára meghirdetetett kupán a Gyulasport NKft. együttese is rajthoz állt.

Petri Barnabás és Vass Lóránt együttese a csoportküzdelmek között a Hódmezővásárhelyi FC, a Szanda Focisuli és a Gyomaendrődi FC együttesével nézett szembe. A korosztályos gyulai gárda gólgazdag mérkőzéseken lépett át ellenfelein. A fürdővárosi csapat az elődöntőben a Szentesi Kinizsi SZITE gárdáját szórta meg, így százszázalékos mérleggel érkezett a döntő párharcra.

A gyulai együttes a döntőben a csoportban már legyőzött Hódmezővásárhelyi FC gárdájával csatázott nagyot.

– Egy igazán színvonalas tornán vettünk részt. A csoportban kifejezetten jó mérkőzéseket játszottunk, jó iramban tudtunk focizni. A mérkőzéseken viszont láttam azokat a dolgokat, amiket edzéseken gyakoroltunk. A csoportmérkőzések után az elődöntőre is kitartott a lendületünk. A döntőben gyorsan kettő gólos előnyre tettünk szert, de ezt követően az ellenfelünk átvette a játék irányítását. A hódmezővásárhelyi gárda a folytatásban ki is tudta egyenlíteni a találkozó állását, majd a győztes gólt is meg tudta szerezni. Összességében egy nagyon jó tornát zártunk, sok pozitív élménnyel gazdagodtak a srácok. Örülök, hogy éremmel tudtunk haza utazni, külön öröm számunkra, hogy a torna gólkirálya Ruzsa Balázs lett – ismertette Petri Barnabás.

A csapat tagjai: Hidvégi Zoltán, Ferenczi MátéRuzsa BalázsRokszin DánielBerényi BalázsNagy-Dombóvári GergőLos Laura LujzaTripon Dávid és Sinka Zoltán Ádám.

(Gyulai Hírlap)