Ötgólos sikerrel köszönt el a szezontól a gyulai focicsapat

Clean-Way Gyulai Termál FC–Nagyszénás SE 5-0 (4-0)

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásának utolsó fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Nagyszénás SE együttesét fogadta május 28-án. A fürdővárosi gárda a pontvadászat ezüstérmeseként búcsúzott el a 2021/2022-es szezontól és szurkolóitól.

fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Clean-Way Gyulai Termál FC: Molnár, Nagy S., Szabó (Oláh), Trescsula, Kukla, Repisky (Palik), Nagy G., Radics, Kovács, Bánfi (Boros) és Nyéki. Csere: Zsilák. Vezetőedző: Sajben Gábor.

A fürdővárosi együttes már két fordulóval a zárás előtt bebiztosította felsőházi ezüstérmét, így a fiatal csapat számára csak a pontvadászat méltó lezárása volt a fontos. Sajben Gábor vezetőedző a soros találkozóról elmondta, az idény végére kissé elfogyott a csapat, a két súlyos sérültön kívül, néhány játékos kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódik. A szakember kiemelte: a gyulai gárda méltó módon kívánja megköszönni a közönségnek az egész éves szurkolást.

– Mindenképpen szeretnénk magunk miatt és az idény alatt nekünk szorítók miatt egy hazai győzelemmel és jó játékkal zárni. Nem csak azért fogunk kimenni a pályára, hogy a megérdemelt ezüstérmünket átvegyük – tette hozzá.

A fiatal együttes szinte azonnal nyomatékosította is szándékát, hiszem Szabó Ákos már a 2. minutumban megszerezte a vezetést. A könnyed játékot mutató hazai gárda szinte teljesen átvette a játék irányítását, a szálakat ügyesen mozgató együttes pedig Radics mesterhármasával már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát.

A második játékrészben is a gyulai csapat lubickolt a pályán, a fiatalokkal megerősített keret pedig tetszőlegesen épített fel támadásait. A mérkőzés ötödik gólját a sérüléséből frissen felépült Boros Tamás szerezte, a gárda pedig ötgólos sikerrel szolgálta ki a hazai szurkolókat.

A Clean-Way Gyulai Termál FC csapat a mérkőzés előtt Szpisják Zsolttól, a Magyar Labdarúgó Szövetség Békés Megyei Igazgatóságának igazgatójától, Kónya István alpolgármestertől és Petrovszki Krisztiántól, a főtámogató Clean-Way Kft. ügyvezetőjétől átvehették a Megye I.es bajnokság második legjobb csapatának járó ezüstérmet.

További képeket itt találsz.