Gyulai győzelemmel zárult a strandkézilabda-szezon idei kiírása

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Gyulai Várfürdő adott otthont a Békés megyei strandkézilabda-bajnokság második fordulójának július 3-án. A végső sorrendet eldöntő napon 12 csapat nézett szembe egymással.

A Békés megyei Kézilabda Szövetség és a Gyulasport NKft. közös tornájának mindent eldöntő fordulójára nyolc női és négy férfi együttes érkezett, a homokra lépő gárdák között ott volt az előző forduló két győztese, az újkígyósi Homoki Viperák és a békési SzeszSpanyol is. A gyulai színeket A Maffia fantázianevű női alakulat és a Gyulai SE férfi csapata képviselte.

A CZ-Gyulasport NKft. együttesének küldöttsége kiválóan teljesített, hiszen a Hunkapunki és a Csorvás Felnőtt csapatait megelőzve a torna első helyén végzett. A női mezőny gólkirálya Herjeczki-Antal Jennifer lett (44 gól), a legjobb kapusnak Antal Xéniát választották, a legjobb játékosnak járó elismerést pedig Buzási Orsolya érdemelte ki.

A férfi gárdák vetélkedéséből a Tarhonyák együttese jött ki győztesen, megelőzve a Talajok és a SzeszSpanyol gárdáit. A mezőny gólkirályává Zvolenszki Gergő (52 gól) lépett elő, a legjobb kapus Sztancsik Csaba lett, a legjobb játékosnak pedig Héjja Ádámot választották.

További képeket itt találsz.