home

Újabb bronzérem a Fedettpályás Bajnokságon

 


                Magyarország Fedettpályás Ifjúsági és Junior Bajnokságát 2019. február 24-én rendezték meg Budapesten, a Bok csarnokban. A Gyulasport Nonprofit Kft. atlétika szakosztályában 3 versenyző indult, két súlylökő és egy futó atléta.
                A két súlylökő sportoló, a junior korosztályban Kiss Tamás, az ifjúsági korosztályban pedig Taután Dominik versenyzett. Mind a két fiú egyéni csúcsot lökött. Molnár Balázs 3000 méteren futott, ahol a harmadik helyet szerezte meg. Nagy versengés volt a dobogó harmadik fokáért, de Balázs egy jó hajrával meg tudta szerezni magának. Ideje 9:19.89, ami Balázs egyéni csúcsa is. 

                                                                                                                                                                                                                                                                             Gulyás Réka


Sikeres szezonnyitó az atlétáknál

 

 

2019. január 26-27-én rendezték meg a Magyarország Fedettpályás Újonc Atlétikai Bajnokságot, amelyen sikeresen szerepelt az atlétika szakosztály egy fiatal futója, Kis Petra Sára.

Petra 600 méteren versenyzett, ahol a harmadik helyet tudta megszerezni, 1:42,68-as idejével.Két ezüst az Országos Mezei Futóbajnokságon.

A hétvégén 2016. 03. 12-én Kecskeméten került megrendezésre az 108. Országos Mezei Futóbajnokság. Az erős mezőnyben az időjárás az esőtől megkímélte, de az erős széltől nem, a GyAC versenyzőit, akik szép eredményeket értek el.
Az lány U11-es kategóriában (2005/2006)  Kiss Petra II. helyezett.
A junior kategóriában(1997/1998) Mócz Dániel, Süli Rihárd, Kecskés Kornél összeállítású csapat a II. helyezést érte el.

Tájékoztatott : Szegedi Zsolt atlétika edző


top