Izgalmas mérkőzésen vesztett pontokat az U14-es csapat

Gyulasport NKft. U14–DAFC Bordány 1-3 (1-2)

Fotó: Rusznyák Csaba

Az U14-es labdarúgó-bajnokság Dél-keleti csoportjában szereplő Gyulasport NKft. csapata a DAFC Bordány együttesét látta vendégül január 30-án. Szelei János gárdája a tabella középcsapatával vívott izgalmas találkozót.

Gyulasport NKft U14.: Bódán, Újj (Gerebenics), Kormányos, Bozsányi, Ruzsa, Prohászka, Tóth, Győri (Kovalovszki), Szeleczki, Szabó és Kovács (Marton). Edző: Szelei János.

Szelei János elmondta, a soros fordulóban két hasonló játékerőt képviselő csapat nézett szembe egymással. A hazai gárda kezdte jobban mérkőzést, Kormányos Dezső már a 9. percben megszerezte a vezetést csapatának. A folytatásban azonban már nem örülhetett a hazai együttes, a vendégcsapat még a félidő előtt megfordította a találkozó állását.

– Jól kezdtük a mérkőzést, sikerült hamar megszereznünk a vezetést, azonban az ellenfél még az első félidőben fordítani tudott. A második félidőben megtettünk mindent az egyenlítésért, de nem találtuk a jó megoldásokat a szervezetten játszó szegedi csapat ellen, amely az utolsó pillanatban rúgott góllal végleg el is döntötte a mérkőzést – ismertette.

Szelei János hozzátette, sok pontatlanság volt csapata játékában, a hibák miatt pedig kicsit „álmoskásra” sikeredett a szezonkezdet.

– Dolgoznunk kell még a támadójátékunk erősítésén, valamint gyorsítanunk kell a játékunk sebességén is – zárta.

A Gyulasport NKft. csapata jelenleg a bajnokság 10. helyén áll. A fürdővárosi korosztályos együttes a következő fordulóban a Ceglédi VSE együttesének otthonában lép pályára.

(Gyulai Hírlap)