Az élről várhatja a felsőházi csatákat az U19-as futsalcsapat

Gyulasport NKft. U-19-Atletico Békéscsaba 18-3 (6-2)

A Gyulasport NKft. korosztályos futsalcsapata az Atletico Békéscsaba együttesével találkozott a Békés megyei U19-es futsalbajnokság utolsó fordulójában február 13-án. A Szabó Attila irányította együttes a tabella éléről várta az alapszakasz utolsó megmérettetését.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulasport: Zsilák Máté, Máté Tamás, Ticudean Ábel Simon, Kocsis Bence, Magyar Gergő. Csere: Vágási Tamás és Zsilák Mátyás. Edző: Szabó Attila.

A gyulai gárda kilenc sikeresen megvívott meccsel a háta mögött várta riválisát, amely együttes a tabella sereghajtójaként érkezett a találkozóra. A hazai csapat számára fontos volt a győzelemért járó pontok megszerzése, hiszen csoportgyőztesként szeretett volna érkezni a felsőházi csatározásokra.

A fürdővárosi együttes nem is bízta a véletlenre a dolgot, már a találkozó első percében mattolta ellenfelét. Máté Tamás vezető találata után pedig Magyar Gergő mesterhármast szerzett, de Ticudean Ábel Simon és Zsilák Mátyás is betalált, így 6-2-es eredménnyel fordulhattak a csapatok.

A második játékrész is gyulai góllal kezdődött, amely után sorozatban érkeztek a Magyar Gergő vezette gárda találatai. A vendég gárda egyetlen találattal iratkozott fel az eredményjelzőre, így 18-3-ra tudta korrigálni a végeredményt.

–  Ismét jól indult a mérkőzés, hamar többgólos előnyre tudtunk szert tenni. Jó mentalitásban játszottunk, hamar megadásra tudtuk kényszeríteni az ellenfelet. A második félidőben teljesen elkészült erejével a vendégcsapat, így tetszés szerint értük el góljainkat. Ezzel a győzelemmel pedig már tíz győzelemmel az élen várhatjuk a rájátszást – értékelt Szabó Attila.

További fotókért kattints ide.