A CZ-Gyulasport NKft. csapata a Gyomaendrődi NKSE együttesét látja vendégül március 20-án

Az NB II.-es női kézilabda-bajnokság 15. fordulójában a CZ-Gyulasport NKft. együttese a Gyomaendrődi NKSE csapatát látja vendégül március 20-án. Zöldi-Tóth Katalin gárdája az évek óta nagy riválisnak tartott megyei ellenfele ellen készül folytatni győzelmi sorozatát.

Fotó. Gyulai hírlap – Rusznyák Csaba

A gyulai együttes az előző fordulóban már harmadik tavaszi győzelmét aratta, ezzel a tabella ötödik helyén áll. A gyomaendrődi gárda vereséggel a háta mögött érkezik a fürdővárosi arénába, a bajnoki lista alsó harmadában tanyázik. A két klub évek óta nagy riválisa egymásnak, így minden mérkőzés izgalmas játékot ígér a szurkolók számára. A két együttes ősszel is megütközött egymással, akkor hatgólos gyulai siker született.

A hazai alakulat számára fontos a győzelemért járó pontok begyűjtése, hiszen csupán két pontnyi hátrányban áll az egy mérkőzéssel többet játszó csorvási riválisa mögött. Zöldi-Tóth Katalin együttese egy újabb győzelem esetén odaérhet a dobogóért küzdő három csapat közé.

– Azt gondolom, hogy az egyhetes mérkőzés nélküli időszak jól jött nekünk. Nagyon szépen mentünk eddig előre, most hétvégén is szeretnénk itthon tartani a két pontot. Ez a győzelem fontos lesz a kitűzött célunk eléréséhez – mondta el a mérkőzésről Zöldi-Tóth Katalin.

A CZ-Gyulasport Nkft. csapata 18 órakor kezdi meg mérkőzést, előtte, 15 óra 30 perckor a két klub ifjúsági csapata néz szembe egymással.

(Gyulai Hírlap)

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük