Győzelemmel folytatná a felsőházat a Sajben-csapat

A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata az OMTK-ULE 1913 együttesét fogadja április 16-án


A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásának 4. fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata az OMTK-ULE 1913 együttesét fogadja április 17-én. A fürdővárosi együttes három pontvesztéses mérkőzés után várja aktuális riválisát.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A fürdővárosi gárda a tabella második helyéről kezdte meg az alapszakasz küzdelmeit. A gyulai csapat két vereséget és egy döntetlent ért el az első három fordulóban, így visszalépett a felsőház harmadik helyére.

Sajben Gábor az eddig eltelt mérkőzésekről elmondta, a csapat tudta előre, hogy a rájátszásban minden mérkőzés rettentő fontos lesz, ha el szeretnék érni a kitűzött céljaikat.

– Három teljesen különböző meccset játszottunk. A szarvasi gárda elleni rangadón 2-0 vezetés és kiváló játék után tíz emberre fogyatkoztunk, így is remekül fociztunk, mégis vereség lett belőle a 93. percben. Az okányi vendégjátékunkon is végig támadó szellemben fociztunk, de számtalan rögzített szituációból több nagy gólszerzési lehetőségünket sem tudtuk kihasználni, így 0-0 döntetlen lett a végeredmény. Múlt héten a listavezető otthonában bátortalanabbak voltunk, mint amikor legyőztük őket. Itt is hamar emberhátrányba kerültünk, de a mérkőzés végéig próbáltunk egyenrangú ellenfelei lenni a bajnokesélyes ellen – ismertette a gyulai vezetőedző.

A fiatal gyulai alakulat a soros fordulóban az OMTK-ULE 1913 együttesét fogadja. A két rivális az alapszakaszban kétszer is megütközött egymással, minden alkalommal a fürdővárosi csapat örülhetett a győzelemnek.

– A csapat kissé hullámvölgybe került, semmi sem úgy sikerül, mint eddig. Az sem segít rajtunk, hogy hétről hétre 3-4 sérültünk, eltiltottunk vagy betegünk van, akik a kezdőcsapatból nagyon hiányoznak. De most már muszáj lenne meccset nyernünk, és kilábalni a gödörből, bármilyen összetételben is lépünk pályára a jó erőkből álló orosházi csapat ellen – tette hozzá Sajben Gábor.

A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata április 16-án 17 órakor kezdi meg mérkőzést az OMTK-ULE 1913 csapatával.

(Gyulai Hírlap)