Ismét az El-Finito-Magyarvárosi Söröző lett a városi teremliga bajnoka

A Pálfy Árpád Kupa amatőr-teremlabdarúgóbajnokság utolsó, harmadik fordulóját rendezték meg január 28-án. A torna vándorserlegét ismét az El-Finito-Magyarvárosi Söröző szerezte meg.

Kép: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A harmincegyedik alkalommal elrajtoló sorozatban a címvédő El-Finito-Magyarvárosi Söröző mellett a Kórház, a Közüzem, a Futizo Kft., az IFC és a Gézengúzok csapata hajtott az első helyért. Az már a nyitó fordulóban kiderült, hogy idén is a Kórház és a címvédő El-Finito-Magyarvárosi Söröző között dől el a bajnoki cím sorsa.

A torna utolsó fordulójának első mérkőzésén rögtön a végső győzelemre esélyes kettős feszült egymásnak, a hatalmas csatában a címvédő hozta el a győzelemért járó pontokat. Az El-Finito a folytatásban kiélezett döntetlent játszott a Közüzemet legyőző IFC gárdája ellen, a Kórház pedig gólgazdag derbin győzte le a Futizót. A Gézengúzok alakulata a Futizo legjobbjaival nézett szembe, a bronzéremre hajtó csapat megszerezte a torna harmadik helyét.

Az első helyet az El-Finito-Magyarvárosi Söröző szerezte meg, az aranyérmes gárda a Pálfy Árpád-különdíjat is megkapta. Az ezüstérmes helyen a Kórház, a bronzérmes helyen a Gézengúzok csapata végzett.

A szervezők egyéni díjakat is kiosztottak, a legjobb kapusnak járó elismerést az IFC hálóőre, Elekes László vehette át, a legjobb mezőnyjátékosnak pedig a bajnoki csapat tagját, Vadi Gergőt választották.


Kép: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Eredmények: Kórház–El-Finito-Magyarvárosi Söröző 2-3, IFC–Közüzem 6-1, Gézengúzok–Futizo 3-0, IFC–El-Finito-Magyarvárosi Söröző 1-1 és Futizo–Kórház 6-8.

A Pálfy Árpád Kupa végső sorrendje: 1. El-Finito-Magyarvárosi Söröző 13 pont, 2. Kórház 12 pont, 3. Gézengúzok 7 pont, 4. IFC 5 pont, 5. Futizo 4 pont és 6. Közüzem 1 pont.

A teremlabdarúgás szerelmesei nem sokáig maradnak mérkőzések nélkül, hiszen február közepén elrajtol a Jobbágy Zoltán Öregfiúk Teremlabdarúgó-bajnokság.

További képeket itt találsz.