Tovább roboghat a Barna-csapat

A Corner-Gyulasport NKft. csapata a Szarvasi NKK otthonában lép pályára október 5-én

Az NB II.-es női kézilabda-bajnokság harmadik fordulójában a Corner-Gyulasport NKft. együttese a Szarvasi NKK együtteséhez utazik október 5-én. Barna Károly csapata a kiválóan sikerült rajt után roboghat tovább a tavalyi bajnokság ötödik helyezettje ellen.

Mindkét gárda alaposan átalakult a szezonkezdésre, Szarvason és Gyulán is új csapatot építettek. Az átalakulás eddig a szarvasi együttest viselte meg jobban, hiszen egy győzelemmel és egy szoros vereséggel kezdte az új évadot.

 Barna Károly csapata azonban címvédőhöz méltóan viseli a terheket, hiszen mindkét eddigi bajnokiján diadalmaskodni tudott. Az előző fordulóban a tavalyi bajnokság legkitartóbb vetélytársát, a Hódmezővásárhelyi LKC együttesét tudta maga mögé utasítani.

Ahogy azt Barna Károly a szezon előtti étékelőjében elmondta, az aktuális rivális több igazolást is megejtett a szünetben, így ismét egy kiváló gárda épülhet a Békés megyei városban.

– A szarvasi gárda lépésről-lépésre fog összeérni, de a munka meg fogja hozni a gyümölcsét. A Szarvasi NKK bármikor, bárkit meg fog tudni lepni, főleg akkor, ha az ellenfél csapata nem veszi komolyan a mérkőzést – tette hozzá a gyulai vezetőedző.

A Corner-Gyulasport NKft. csapata 16 órakor csap össze a Szarvasi NKK együttesével, 18 órakor pedig az ifjúsági gárdák találkoznak egymással.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük