Budapesti versennyel hangoltak az országos bajnokságra a gyulai atléták

Fotó: Gyulasport NKft.

Budapest Régió Nyílt Fedettpályás Bajnokság néven rendeztek megmérettetést január 18-án. A BOK-csarnokban helyet kapó viadalon a gyulai versenyzők is rajthoz álltak.

A verseny egyértelmű célja az volt, hogy versenyzési lehetőséget biztosított a következő hetekben következő fedettpályás országos bajnokságokra. Ennek megfelelően a mezőny együtt szerepeltek a felnőtt atléták és az utánpótlás korosztályok képviselői is.

Az indulók 60 méteres síkfutásban, 200 méteres síkfutásban, 400 méteres síkfutásban, 800 méteres síkfutásban, 3000 méteres síkfutásban, rúdugrásban, távolugrásban, magasugrásban, hármasugrásban és súlylökésben versengtek egymással.

A Gyulasport NKft. atlétika szakosztálya öt versenyzővel érkezett a ráhangoló seregszemlére. Molnár Balázs 3000 méteren, Cseke Gábor 400 méteren, Herdeló Gergő 800 méteren, Török Tamás és Rácz Gergő súlylökésben állt a rajtvonalhoz.

Ahogy az a Gyulasport NKft. beszámolójából kiderül, minden gyulai versenyző sikeresen hangolt a februárban rajtoló fedettpályás bajnokságokra.