Bajnokként jött le a pályáról az U17-es futsalcsapat

Békéscsabai MÁV SE–Gyulasport NKft. 0-16 (0-8)

A Békés megyei U17-es futsalbajnokságban szereplő Gyulasport NKft. korosztályos csapata a Békéscsabai MÁV SE együttesével találkozott február 7-én. A Petri Barnabás irányította együttes az alapszakasz bajnoki címének bebiztosítása érdekében lépett pályára, ami sikerült is neki.

Fotó: Rusznyák Csaba

A fürdővárosi gárda a tabella első helyéről érkezett a találkozóra. A százszázalékos teljesítménnyel trónon csücsülő együttes a győzelemért járó pontokkal a liga alapszakaszbeli bajnoki címét is bebiztosíthatta.

Petri Barnabás ennek megfelelően kezdte a mérkőzést, Kiss Tamás már a 4. percben megkezdte a gólgyártást. A hazai gárda próbálta feltartóztatni a gyulai együttest, ám a bajnoki címre éhező csapat már az első félidőben dűlőre vitte a három pont sorsát.

A második játékrészben sem hagyott túl sok esélyt riválisának a listavezető, Ottlakán Zsombor vezetésével újabb nyolc találattal tette kiütésessé sikerét.

– Kiválóan kezdtük a mérkőzést, nagy lendülettel és akarattal játszottunk. Rengeteg ígéretes támadást vezettünk, ami gólokat is eredményezett. Elégedett vagyok a játékunkkal és hozzáállással, erre a jövőben is alapozni lehet – értékelt Petri Barnabás.

Gólszerzők: Kiss Tamás 6, Ottlakán Zsombor 4, Herczeg Levente 3 Zsilák Mátyás 2 és Guti László.

A Gyulasport NKft. U17-es együttese fölényesen nyerte meg a futsalbajnokság alapszakaszát, a 27 pontot gyűjtő bajnokcsapatot a második helyen álló OMTK-ULE 1913 gárdája követi 17 szerzett ponttal. A bajnokság góllövő listáját is a gyulai játékos vezeti, Kiss Tamást Zsilák Mátyás és Boros Tamás követi a ranglistán.

(Gyulai Hírlap)