Gólzáporral indult a városi focimítosz 74. szezonja

A Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság 74. idényének 1. fordulóját játszották le a csapatok szeptember 2. és 3. között. Az újraindult városi focimítosz soros fordulója igazi gólzáport hozott, a fordulóban 28 gól láthattak a szurkolók.

Fotó: Rusznyák Csaba

Az újoncként bemutatkozó FC Mezőhegyes Bitcoin gólparádéval lépett át a Futizo Kft. csapatán, a Gamma Autószerviz tízgólos győzelemmel indította a bajnokságot, az Attila FC nagy csatában szerezte meg a három pontot, a Gyula Ablak pedig megosztozott a pontokon a Közüzem gárdájával.

Eredmények: Futizo Kft.–FC Mezőhegyes Bitcoin 1-8, Gamma Autószerviz– Kövizig-Fuszek 10-0, Attila FC– Zé-Pé Café Kft. és Gyula Ablak Kft.–Közüzem 1-1.

A tabella állása: 1. Gamma Autószerviz 3 pont, 2. FC Mezőhegyes Bitcoin 3 pont, 3. Attila FC 3 pont, 4.-5. Gyula Ablak 1 pont, 4.-5. Közüzem 1 pont, 6. Zé-Pé Café Kft. 0 pont, 7. Futizo Kft. 0 pont és Kövizig-Fuszek 0 pont.

A Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság következő fordulóját szeptember 9. és 10. között rendezik meg.

A II. forduló párosítása: Közüzem–Futizo Kft., Zé-Pé Café Kft.–Gyula Ablak Kft., Kövizig-Fuszek–Attila FC és FC Mezőhegyes Bitcoin–Gamma Autószerviz.

(Gyulai Hírlap)