Tornagyőzelmet ünnepelhetett a gyulai korosztályos csapat

Utánpótlás labdarúgó-tornát rendeztek szeptember 5-én Szentesen. Az U8-as csoportban a Gyulasport NKft. együttese is rajthoz állt.

Fotó: facebook/szentesikinizsi

Zsurzs Péter és Kajári János vezette fürdővárosi gárda a Békéscsabai Labdarúgó Akadémiával, az Orosháza ULE együttesével, a Szentesi Kinizsivel, a Szanda Focisulival került szembe.

Zsurzs Péter elmondta, csapata az első mérkőzésen a békéscsabai riválissal mérkőzött meg, ahol a kezdeti izgalom után rengeteg helyzetet kidolgozva, abszolút kezdeményező játékot bemutatva nagy arányú, 8-0-ás győzelmet arattak.

– A második mérkőzésen kicsit megszenvedtünk a játékot tördelő, olykor négy emberrel a kapuban álló Szanda Focisuli ellen, de végül 2-1-re nyerni tudtunk – ismertette a csapat edzője.

A gyulai kiscsapat következő ellenfele a házigazda Szentes volt, ahol ismét végig dominálva, abszolút kézben tartva a mérkőzést, 4-1-es sikert arattak. Zsurzs Péter és Kajári János együttese az utolsó derbin az orosházi alakulattal csapott össze.

– Az első félidőben rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, azonban a befejezéseknél pontatlanok voltunk. A második félidőben a félpályán sem jött át az ellenfél, helyzeteinket értékesítve 7-0 arányban nyertünk. Örömmel láttam, hogy az a kezdeményező, hátulról építkezős játék, amit gyakorolunk a kezdetek óta, eredménnyel párosult. Rengeteg szép cselt láttam a fiúktól, a lehető leggyorsabb labdaszerzést, domináltuk az összes mérkőzést. Nagyon büszke vagyok rájuk – foglalta össze Zsurzs Péter.

A Gyulasport NKft. U8-as csapata tornagyőzelme mellett egyéni elismerést is átvehetett, a torna gólkirályának Valyuch Jánost választották.

A csapat tagjai: Domokos DánielKarancsi ÁdámMolnár BotondRévész ZsoltSzigeti Balázs és Valyuch János.

(Gyulai Hírlap)