Pontszerzésre készül a gyulai focicsapat

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság soros fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata közvetlen riválisát, a Jamina SE együttesét fogadja november 6-án. A Sajben Gábor által irányított gárda célja, hogy visszatérjen a bajnokság dobogós helyére.

A gyulai együttes a tabella bronzérmes helyéről várta az előző fordulót, ám a kissé váratlan okányi vereségével visszacsúszott a negyedik pozícióba. A békéscsabai alakulat lendületből érkezik a találkozóra, hiszen egy okányi döntetlen után magabiztos győzelmet aratott orosházi ellenfele ellen.

Sajben Gábor előzetesen elmondta, a hazai gárdában ezúttal is lesznek hiányzók. Nagy Sándor sérülése miatt nem sokáig állhatott a gárda rendelkezésére, így a csapat egyik vezéregyénisége hiányzik majd a pályáról.

– Nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Az elmúlt mérkőzések alapján nem tudom előre megítélni, hogy melyik arcát mutatja majd a csapatom. Ha fiatal játékosaim elhiszik, hogy nyerhetünk, és megfelelő hozzáállással megpróbálnak minél többet kihozni magukból, akkor lehet esélyünk győzni. A jaminai csapatot egyszer már legyőztük a kupában, és az idegenbeli bajnokin is nekünk állt a meccs. A vendégcsapat erőssége, hogy minden héten fegyelmezetten, kiváló hozzáállással játszanak. Fontos lenne, hogy állandóságot tudjunk mutatni, legalább néhány meccs erejéig. A körösladányi első félidő és a tabellán elfoglalt helyezésünk alapján komolyabb terveket szövögettünk, de most már mindig csak a következő meccsre koncentrálunk. A saját játékunkra kell figyelnünk, akkor megfelelő hozzáállással, bátor játékkal itthon tudjuk tartani a három pontot – értékelt előzetesen a gyulai vezetőedző.

A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata 13.30-kor kezdi meg hazai mérkőzését.