Hazai pályán kezd a Gyulai Termál FC

A tavalyi ezüstérmes gárda a Nagyszénási SE együttesét fogadja augusztus 14-én

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba


Az MLSZ Békés Megyei Igazgatóságán elkészítették a megye I. osztályú labdarúgó-bajnokság módosított 2022–2023-as sorsolását. A menetrend átszervezése azok után vált aktuálissá, hogy a Csabacsűd csapata bejelentette visszalépését – írja a BMSExtra.hu oldal. A Gyulai Termál FC csapata a Nagyszénás SE ellen kezdi meg a három körből, 27 mérkőzésből álló szezont. Olimpia nyári sporttábort szervezett a Gyulasport NKft. augusztus 1-5. között. Az ötnapos programsorozat során a fiatalok a sportágak alapjaival ismerkedtek meg.

Sajben Gábor vezetőedző korábban elmondta, a jelentősen átalakult kerettel rendelkező fürdővárosi együttes idén is a bajnokság első három csapatában szeretne végezni. Az elsősorban a fiatalokra építő gárda túl van a felkészülés lényegi részén, így kiváló állapotban várja a szezonkezdést.

Az együttes az első fordulóban a tavalyi szezon ötödik helyén végzett Nagyszénás SE ellen lép pályára. Utóbbi kerete is alaposan megváltozott, a Juhász Norbert irányította együttes azonban továbbra is a legjobb csapatok között szeretne végezni.

A gyulaiak vezetőedzője kifejtette, a tíz új emberrel formálódó gárda a nyitómérkőzésen is győzelemre törekszik, a második fordulóban pedig már igazi arcát szeretné megmutatni a szurkolóknak.

A mérkőzés augusztus 14-én 18 órakor kezdődik.

(Gyulai Hírlap)

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük