Győzelemmel zárná az őszi szezont a Barna-csapat

Az NB II.-es női kézilabda-bajnokság tizenegyedik fordulójában a Corner-Gyulasport NKft. csapata a Csorvási SK együttesével találkozik december 8-án. Barna Károly gárdája Békéscsabán csap össze utolsó őszi riválisával.

A gyulai gárda hazai győzelemmel melegített az utolsó fordulóra, a mérkőzésen meggyőző játékkal jelezte a mezőnynek, hogy számolni kell vele. A pontvadászat negyedik helyén álló alakulat a győzelemért járó pontok birtokában akár be is érheti a dobogó harmadik fokán csücsülő hódmezővásárhelyi riválisát.

A csorvási együttes kiválóan kezdte a bajnokságot, hiszen az első öt találkozójából négyet sikerrel vívott meg, ám azóta öt vereségbe is belefutott. Barna Károly előzetesen elmondta, a tabella nyolcadik helyén álló vendégcsapat elsődlegesen a saját nevelésű játékosaira támaszkodik, így a csapategység lehet az egyik legnagyobb fegyvere.

 – A Csorvási SK hektikusan teljesített eddig a bajnokság során, valószínűleg náluk is egy átmeneti csapatépítő időszak zajlik. Soros riválisunk „hazai” pályán jobb teljesítményre képes, így számunkra elengedhetetlen lesz az egész mérkőzésen át tartó koncentrált védekezés, támadásban pedig sokat fognak számítani az egyéni megoldások. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy győzelemmel zárjuk az őszi szezont, azonban ebben a szurkolók segítségére is szükségünk lesz – mondta a mérkőzés előtt Barna Károly.

A két gárda 14 órakor kezdi meg a szezon utolsó mérkőzését a békéscsabai Kazinczy Ferenc általános iskola sportcsarnokában.

(Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos)

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük