Győzelmi sorozatban az U17-es focicsapat

OMTK ULE–Gyulasport NKft. 3-5 (2-4)

Az U17-es labdarúgó-bajnokság dél-keleti csoportjában szereplő Gyulasport NKft. csapata az OMTK ULE együtteséhez utazott április 18-án. Petri Barnabás gárdája egy kilencgólos hengerlés után érkezett orosházi riválisához.

Fotó: Rusznyák Csaba

Gyulasport NKft.: Boncza, Barna (Nagy), Havas, Ottlakán, Zsilák Mátyás, Kiss, Geszner, Deme, Varga (Herczeg), Takács (Guti) és Ticudeán. Csere: Zsilák Máté. Edző: Petri Barnabás.

A gyulai gárda a tabella hetedik helyéről érkezett a találkozóra. Az együttes az elmúlt fordulóban átrobogott makói ellenfelén, így esélye nyílt, hogy egy újabb győzelemmel felzárkózzon az élboly mögé.

Petri Barnabás alakulata nem kezdte azonban jól a találkozót, rögtön az első percben hátrányba került ellenfelével szemben. A gyulaiak rögtön válaszolni tudtak riválisuknak, Zsilák Mátyás az 5. percben szerzett gólja kiegyenlítette az állást. A 19. minutumban ismét a gólkirályi címre pályázó játékos volt a főszerepben, találatával átvette a vezetést fürdővárosi együttes. 1-2.

A folytatásban is maradt a két rivális közötti gólpárbaj, amelynek végén 2-4-es gyulai vezetéssel mehettek pihenőre a felek.

A fordulás után ismét közelebb lépett a vendégcsapathoz a hazai gárda, ám Kiss Tamás gólja bebiztosította a fürdővárosi győzelmet. 3-5.

Gyulai gólszerzők: Zsilák Mátyás 3, Ticudeán Ábel Simon és Kiss Tamás.

– Az utóbbi két idegenbeli mérkőzésünkön rendre sikerült kihasználni a helyzeteinket, de ugyanakkor figyeltünk arra is, hogy a játékban is jót tudjunk mutatni. Az akarttal, a szorgalommal illetve a helyzet kihasználásunkkal is elégedett vagyok. Örülök, hogy az utóbbi mérkőzéseinken sikerült végig dominálnunk a mérkőzést. Elégedett vagyok a csapattal. A következő fordulóban a Szolnok elleni mérkőzés következik, ami nagyon nehéz lesz, hiszen az ellenfél magas játékerőt képvisel – értékelt Petri Barnabás.

A Gyulaspot NKft. korosztályos csapata maradt a tabella hetedik helyén, ám csupán egyetlen győzelemre van az ötödik helyezett együttestől. A korosztályos gárda a következő fordulóban a bajnoki címért harcoló Szolnoki MÁV UFC Kft. csapatát fogadja az Id. Christián László Városi Sporttelepen.

(Gyulai Hírlap)

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük